Om våra kurser


Våra kurser

International Makeup Artist

Genom denna Makeup Artist utbildning erbjuder vi relevant yrkeserfarenhet inom alla rörande makeupkategorier. Våra elever kommer efter avslutad utbildning, få med sig all grund som krävs för att kunna prestera högkvalitativt och självsäkert som makeup artist.

Makeupstylist

Kursen varar under 3 veckor du då lär dig alla grunder inom makeup och appliceringstekniker. Efter kursen ska du kunna känna dig självsäker med att hjälpa kunder i butik, ta en makeupkund i salong och veta vad du pratar om när det gäller makeup produkter

Fördjupningsutbildningar

Vi kan erbjuda fördjupningsutbildningar för dig som vill ta dina makeup kunskaper till en ny nivå. Dessa kurser passar dig som har tidigare utbildning eller erfarenhet. Ingen av utbildningarna har något produktpaket, detta är för att hålla kurspriset nere. Självklart går det att köpa till på plats!

Distansutbildningar

För att studera till Makeup Artist eller Makeupstylist på distans så lägger vi upp utbildningen efter dina behov. Vill du göra en uppgift i veckan eller göra flera uppgifter på en vecka. Det är helt och hållet upp till dig hur fort du vill jobba. Distansutbildningen innehåller inte hårstylist, det är möjligt att komplettera med den utbildningen för en tilläggskostnad. Under utbildningen förekommer det del moment där du under specifika datum där du rekommenderas att närvara för att lättare kunna lära dig de svårare teknikerna. Detta är helt upp till var och en elev - det går utmärkt att göra hela kursen på distans.

Kursavslutning i London

Exklusivt hos oss! Vi erbjuder dig som går International makeupartist att följa med oss på kursavslutning i London, till ett väldigt förmånligt pris. Vi rekommenderar starkt att följa med på detta! För att på riktigt få uppleva känslan av internationellt tänk så erbjuder vi våra elever att få följa med oss och utveckla sin kreativitet på en av Londons mest omtalade makeupskolor. Vi utlovar total inspirations-explosion!

Fashion & Beauty Makeup Artist

Fashion Beauty Makeup Artist lär dig allt du behöver kunna för att göra en karriär inom Fashion & Beauty makeup. Vi fokuserar på att ge eleverna en bra grund inom Makeupartist yrket för att kunna göra alla jobb inom Media och Fashion industrin.