Om våra kurser

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar.


Våra kurser

International Makeup Artist

Genom denna Makeup Artist utbildning erbjuder vi relevant yrkeserfarenhet inom alla rörande makeupkategorier. Våra elever kommer efter avslutad utbildning, få med sig all grund som krävs för att kunna prestera högkvalitativt och självsäkert som makeup artist.

Makeupstylist

Kursen varar under 3 veckor du då lär dig alla grunder inom makeup och appliceringstekniker. Efter kursen ska du kunna känna dig självsäker med att hjälpa kunder i butik, ta en makeupkund i salong och veta vad du pratar om när det gäller makeup produkter

Fördjupningsutbildningar

Vi kan erbjuda fördjupningsutbildningar för dig som vill ta dina makeup kunskaper till en ny nivå. Dessa kurser passar dig som har tidigare utbildning eller erfarenhet. Kontakta oss om du är intresserad av kursdatum eller mer information.

Distansutbildningar

För att studera till Makeup Artist eller Makeupstylist på distans så lägger vi upp utbildningen efter dina behov. Vill du göra en uppgift i veckan eller göra flera uppgifter på en vecka. Det är helt och hållet upp till dig hur fort du vill jobba. Distansutbildningen innehåller inte hårstylist, det är möjligt att komplettera med den utbildningen för en tilläggskostnad. Under utbildningen förekommer det del moment där du under specifika datum där du rekommenderas att närvara för att lättare kunna lära dig de svårare teknikerna. Detta är helt upp till var och en elev - det går utmärkt att göra hela kursen på distans.

Makeup Influencer

Är du youtuber, bloggare eller om du bara har ett stort intresse för smink och vill lära dig sminka dig själv? Då är detta rätt utbildning för dig. Du får lära dig grunderna i makeup och de senaste trenderna. Du kommer revolutioner din vardags makeup och ta din kreativitet till nya nivåer. Denna utbildning skiljer sig från makeupstylist utbildningen på det sättet att här får du lära dig om branding och marketing och varumärkes uppbyggande. Tips för att skapa ett personligt varumärke som sticker ut ur mängden.

Kursavslutning i London

Exklusivt hos oss! Vi erbjuder dig som går International makeupartist att följa med oss på kursavslutning i London, till ett väldigt förmånligt pris. Vi rekommenderar starkt att följa med på detta! För att på riktigt få uppleva känslan av internationellt tänk så erbjuder vi våra elever att få följa med oss och utveckla sin kreativitet på en av Londons mest omtalade makeupskolor. Vi utlovar total inspirations-explosion!