Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

Ansökan

Utbildningar - FÖR ATT ANSÖKA
För dig som vill ansöka till vår Internationella Makeup Artist utbildning, ber vi dig att skicka en intresseanmälan där du gärna får beskriva dig själv och dina framtidsplaner inom yrket. För att vi ska kunna sätta hög kvalité på utbildningen så har vi ett begränsat antal platser. Därför söker vi också personer med stort intresse, och som vill ligga i framkant inom denna industri. När du blivit antagen så säkrar du din plats med en avgift på 2000:- som dras av från den totala utbildningssumman.

I vår Internationella Makeup Artist utbildning önskar vi ett personligt brev från dig när du ansöker. Vill du söka till en annan utbildning så är det inte nödvändigt med personligt brev, fyll i formuläret och kommentera vilken utbildning du är intresserad av att gå. När du skickat in din intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort!

Utbildning för Distans - FÖR ATT ANSÖKA
För att studera som Makeup Artist på distans har vi olika startdatum och tar då två elever per startdatum. För att kunna följa upp och hjälpa dig i dina studier och bibehålla en hög standard för utbildningen. I denna utbildning på distans kan du jobba i den takten du känner dig bekväm med. En uppgift i veckan eller flera, det är upp till dig. Under utbildningen förekommer det vissa del moment där du under specifika datum närvarar för att lära dig svåra tekniker. Om du är intresserad och vill veta mer skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Är du företag eller privatperson som vill boka grupputbildning.
Har ni frågor eller funderingar kring de kurser vi erbjuder så är ni välkomna att kontakta oss. Om ni är intresserade av att boka via vår hemsida så behöver vi information kring era önskemål.

Vi vill gärna veta:
√ Om ni vill boka utbildningen under helg, vardag eller kvällstid
√ Har ni några speciella tekniker ni vill lära er eller något tema?
√ Hur många kommer vara deltagande?


Stipendium

En gång varje år delar GLOSS Academy ut ett stipendium.
Till dig som har stora drömmar om att bli makeup-artist och framtidsplaner att slå dig in i branschen. Mejla till stipendium@glossacademy.se skriv och berätta lite om dig själv, varför du vill bli Makeup Artist. Just nu söker vi en stipendium deltagare för 2018. Vår makeup artist utbildning ligger i Umeå. Kontakta oss om du har några frågor!