Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

Ansökan

Utbildningar - FÖR ATT ANSÖKA
För dig som vill ansöka till vår Internationella Makeup Artist utbildning, Fashion & Beauty eller Makeup Stylist, ber vi dig att skicka en anmälan till info@glossacademy.se eller via formuläret nedan. För att vi ska kunna sätta hög kvalité på utbildningen så har vi ett begränsat antal platser. Vi söker personer med stort intresse, och som vill ligga i framkant inom denna industri. Inga förkunskaper krävs - bara ett genuint intresse! När du blivit antagen så säkrar du din plats med en avgift på 2000:- som dras av från den totala utbildningssumman.

Vill du söka till vår utbildning, fyll i formuläret och kommentera vilken utbildning du är intresserad av att gå. När du skickat in din intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort! För att öka dina chanser kan du gärna bifoga ett personligt brev eller skriva lite kort om dig själv i kommentarerna.

Utbildning för Distans - FÖR ATT ANSÖKA
För att studera som Makeup Artist på distans har vi inget startdatum, utan vi anpassar det efter varje ansökan! I denna utbildning på distans kan du jobba i den takten du känner dig bekväm med. En uppgift i veckan eller flera, det är upp till dig. Under utbildningen förekommer det vissa del moment där du under specifika datum närvarar för att lära dig svåra tekniker. Om du är intresserad och vill veta mer skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Är du företag eller privatperson som vill boka fördjupninsgutbildning.
Har ni frågor eller funderingar kring de kurser vi erbjuder så är ni välkomna att kontakta oss. Om ni är intresserade av att boka via vår hemsida så behöver vi information kring era önskemål.

Vi vill gärna veta:
√ Vilken utbildning är du intresserad utav?
√ Vilka förkunskaper har du?

Vid återtagande av anmälan följer Gloss Academy Konsumentverkets rekommenderade villkor.
Anmälan
Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Anmälan innebär också att din ångerrätt upphör 65 dagar innan kursen/utbildningen startar och att du samtycker till detta villkor. När du betalt din anmälnings avgift har du tackat ja till en plats, och då är det således bindande. Du har 14 dagars ånger rätt efter betald anmälnings avgift enligt onlinehandels regler.

Stipendium

En gång varje år delar GLOSS Academy ut ett stipendium.
Till dig som har stora drömmar om att bli makeup-artist och framtidsplaner att slå dig in i branschen. Mejla till stipendium@glossacademy.se skriv och berätta lite om dig själv, varför du vill bli Makeup Artist. Just nu söker vi en stipendium deltagare för 2019. Vår makeup artist utbildning ligger i Umeå. Kontakta oss om du har några frågor!