Distansutbildningar

För att studera till Makeup Artist eller Makeupstylist på distans så lägger vi upp utbildningen efter dina behov. Vill du göra en uppgift i veckan eller göra flera uppgifter på en vecka. Det är helt och hållet upp till dig hur fort du vill jobba. Distansutbildningen innehåller inte hårstylist, det är möjligt att komplimentera den utbildningen för en tilläggskostnad. Under utbildningen förekommer det del moment där du under specifika datum rekommenderas att närvara för att lättare kunna lära dig av de svårare teknikerna.

Pris: 55.000 kr inkl. moms och då får du kursmaterial till ett värde av 15.000 kr

Start datum för utbildningen är den: 8 jan | 5 mar | 2 maj | 3 juli | 4 sep | 30 okt
Vid varje kursstart tar vi in 2 nya elever, bara för att kunna bibehålla en god standard

För mer information kontakta info@glossacademy.se. För att ansöka, fyll i vårt formulär under "ansökan" och notera att det är Distansutbildning Makeup artist/Makeupstylist utbildningen du ansöker till.


Detta är en perfekt utbildning för dig som vill jobba i butik eller jobbar på salong och vill bygga ut dina tjänster. Inga förkunskaper inom makeup krävs. Det du får lära dig i utbildningen är grunderna i beauty makeup och appliceringstekniker. Det är sminkmetoder vi använder till vardags och fest.

Du kan välja att gå denna utbildningen på två sätt:

  • Tre helger, lördag och söndag. Nästa kursstart: Nya datum inom kort
  • Tre veckor, måndag-fredag. Nästa kursstart: 5 juni eller 28 augusti.

Utbildningen kostar 19 000 kr, du får även vid avslutad utbildning produkter till ett värde av 6000 kr.

För mer information kontakta info@glossacademy.se. För att ansöka, fyll i vårt formulär under "ansökan" och notera att det är Makeup Stylist utbildningen du ansöker till.