Distansutbildningar

För att studera till Makeup Artist eller Makeupstylist på distans så lägger vi upp utbildningen efter dina behov. Vill du göra en uppgift i veckan eller göra flera uppgifter på en vecka. Det är helt och hållet upp till dig hur fort du vill jobba. Distansutbildningen innehåller inte hårstylist, det är möjligt att komplettera med den utbildningen för en tilläggskostnad. Under utbildningen förekommer det del moment där du under specifika datum där du rekommenderas att närvara för att lättare kunna lära dig de svårare teknikerna. Detta är helt upp till var och en elev - det går utmärkt att göra hela kursen på distans.

Pris: 55.000 kr inkl. moms och då får du kursmaterial till ett värde av 15.000 kr

Start datum för utbildningen sker löpande.

För mer information kontakta info@glossacademy.se. För att ansöka, fyll i vårt formulär under "ansökan" och notera att det är Distansutbildning Makeup utbildningen du ansöker till.


Den perfekta utbildningen för dig som vill jobba inom skönhet genom sociala medier, jobba i butik eller jobbar på salong och vill bygga ut dina tjänster. Inga förkunskaper inom makeup krävs! Det du får lära dig i utbildningen är grunderna i beauty makeup och appliceringstekniker. Väldigt användbara kunskaper inom många olika grenar av yrket!

Du kan välja att gå denna utbildningen på olika sätt:

  • Tre veckor, måndag-fredag, eftermiddags lektioner. Kursstarter: 14 Januari
  • Tre veckor, måndag-fredag, förmiddags lektioner. Kursstarter: 15 Oktober , 5 November , 26 November

Utbildningen kostar 19 000 kr, du får även vid avslutad utbildning produkter till ett värde av 5000 kr.

För mer information kontakta info@glossacademy.se. För att ansöka, fyll i vårt formulär under "ansökan" och notera att det är Makeup Stylist utbildningen du ansöker till.